Hoş Geldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışveriş
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca Üye olabilirsiniz

Neden Kozmik Beden Temizliği – Detoks Yapmalıyız?

Neden Kozmik Beden Temizliği – Detoks Yapmalıyız?

 Havanın, gıdaların ve suyun dış kirliliği, kanın, dokuların ve hücre sıvılarının kirlenmesine sebep olur, bozulma ve hastalıklar için gerekli olan ortam sağlanmış olur. Hiçbir ilaç ve cerrahi müdahale bunu düzeltemez. Çünkü sebep mikroplar, genetik taşınma ve doğuştan gelen kusurlar değildir. Sebep, insan vücudunda kanın zehirlenmesidir. Örneğin, sinek ve kurtçukların cirit attığı bir çöp yığınını gördüğünüzde bunları yok etmek için kimyasal zehir mi atarsınız ya da çöplüğü kökünden yok mu ederseniz?

 Sineklerin, kurtçukların beslenme ortamları ortadan kaldırıldığında tabii ki köklü bir çözüm ortaya konmuş olur. Aynı kural, insan sağlığı için de söz konusudur. Kronik rahatsızlıkların veya bozuk sağlık koşullarının düzeltilmesinin tek yolu, vücudu toksinlerden arındırmak ve direnci, bağışıklık  düşüren, kanı ve dokuları kirleterek mikropları çeken esas sebebi yok etmektir. Bu da insan vücudunun arındırılması, toksinlerin hayati organlara yaptığı hasarın tamir edilmesi ve organların temel hayati fonksiyonlarının dengesinin tekrar kazandırılması ile mümkündür. Vücuttaki toksik maddelerin yani zehirlerin kan ve dokulardan atılmasıyla mikroplar saldırıya geçemez, bağışıklık sistemi güçlenir, bozulma kontrol altına alınır. Vücudun doğal iyileşme mekanizması vücut hasarını giderip tüm sistemi kontrol altına alarak, vücudu, sağlıklı konuma tekrar döndürür. Çizdiğimiz kötü tabloya göre, dünyamız tekrar eski haline gelene kadar, bütün insanlar bu olumsuz tehditlere karşı sağlıklı ve uzun yaşamak istiyorlarsa, kişilerin düzenli olarak arınmak ve günlük hayatlarında sürekli oluşan doğal kirlenmeye karşı koymak için bedenlerini temizlemeleri gerekmektedir. Çevre kirliliği söz konusu olmasa bile, insan vücudu sindirim ve metabolizmanın doğal yan ürünleri olarak iç toksinler üretir. Glikoz ve Oksijen, enerji üretmek üzere hücrelerde yakıldıktan sonra, asitli atıklar ve karbondioksit gibi diğer zehirli yan ürünler açığa çıkar. Örneğin; laktik asit kas çalışması sonucu açığa çıkan toksik bir asittir. Zarar gören hücrelerin yerini almak üzere, yeni hücreler oluştuğunda, eski hücreler enzimler tarafından parçalanıp eritilir ve zehirli atık madde haline dönüşür. Sağlıklı vücutta bu atık maddeler boşaltım organları tarafından sistemden atılır. Bu maddeler, doğal olarak metabolizmanın yan atık ürünü olarak açığa çıkar. Sağlıklı bir vücut, bunu normalde boşaltım organlarından hızla dışarı atar. Sağlıklı bir vücut kendi ürettiği toksik atıkları hızla atarak kendini doğal yoldan arındırır. Şayet vücudun doğal arındırma ve temizleme fonksiyonlarının çalışmaması veya toksinlerin aşırı birikmesi halinde kan zehirlenmesi olur ve rahatsızlıklar için gerekli ortam sağlanır. Kan zehirlenmesi olmadan hiçbir hastalık oluşmaz. Vücuttaki aşırı doku asidi artıkları, organizmanın sağlıklı veya sağlıksız olmasını belirler.

Vücudumuzda toksinlerin tutulmasının iki temel sebebi vardır:
  1. Yiyeceklerde, havada ve sudaki doğal olmayan çevresel toksinlere aşırı şekilde maruz kalmak ve metabolizmanın doğal seviyesinin çok üzerinde toksik yüklenmesi.
  2. Sağlıksız, kişisel alışkanlıklar, aşırı yorgunluk, hiperaktif modern yaşam stilleri yüzünden zayıflayan sinir sistemi sebebiyle işlemeyen normal atılım sürecidir.
Yine kan zehirlenmesinin sebeplerinden bazıları ise gelişigüzel, zamansız, yanlış yemek yeme alışkanlıkları, kirli sular, sigara ve alkol alışkanlıkları, hızlı ve yoğun yaşam temposu, stres olarak sıralanabilir. Fakat sebep ne olursa olsun, sonuç aynıdır. Onun için her yıl periyodik olarak vücut arındırması yapılması gerekir. Her yoğun arındırma sürecinden sonra vücut kirlenmesinin daha yavaş ve az olması için hayatınızdaki yanlış alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.