Hoş Geldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışveriş
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca Üye olabilirsiniz

Yoğun Mineralli Banyo ve Arınma Tuzu 1000 Gr

Marka
Fiyat
265,00 TL + KDV
267,65 TL
267,65 TL'den başlayan taksit seçenekleriyle
Aynı gün kargo
İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtilerek besin destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil bitkisel besin destek ürünüdür.

 

MARANKİ YOĞUN MİNERALLİ BANYO VE ARINMA TUZU

Toprağın altında on binlerce yılda olgunlaşan, mineral deposu haline gelen kaya tuzu ile cildinize dokunun...
Ve farkı hissedin...
Kullanım :Himalaya Kristallerinden bir parça alarak, cam bir kabın içine koyun ve üzerini geçecek kadar temiz su ekleyin. 2-3 saat sonra çözeltiniz hazır olacaktır. Doğru çözelti, cam kabın içinde bir miktar kristalin erimemiş olarak kalmasından anlaşılır. Himalaya Kristali suda %26 oranında çözülür. Himalaya Kristali bedeninizin yenilenmesine, tazelenmesine ve cildinizin nemlenmesine yardımcı olur.

İçerik :Sodyum, potasyum, lityum, magnesyum, kalsiyum, flor, demir, manganez, klor, sulfat, hidrojen karbonat, hidrojen fosfat, amonyum, stronsiyum gibi elementlerin yanında eser miktarda birçok iz element içerir.

 


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yoğun Mineralli Banyo ve Arınma Tuzu 1000 Gr Yoğun Mineralli Banyo ve Arınma Tuzu 1000 Gr,Banyo ve Arınma Tuzları,, Helal Sertifikası Ve %100 Doğallığıyla marankialisveris.com da 8731
Yoğun Mineralli Banyo ve Arınma Tuzu 1000 Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.