Hoş Geldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışveriş
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca Üye olabilirsiniz

Yeşilçay Karışımlı Bitki Çayı 175 GR

Kategori
Marka
Fiyat
245,54 TL + KDV
248,00 TL
248,00 TL'den başlayan taksit seçenekleriyle
Aynı gün kargo
İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtilerek besin destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil bitkisel besin destek ürünüdür.
Maranki’den alacağınız her bitki, memleketimizin ve Dünyanın en kaliteli topraklarında, temiz coğrafyalarında yetiştirilmektedir. Toplanan her bitki için özel etken madde analizleri yapılmaktadır ve bu analizler sayesinde etken maddesi düşük ve kalitesiz olan ürünler ayıklanmaktadır. Bu işlemlerden sonra satışa uygun vaziyette olan bitkiler sterilize edilir ve sizlere sunulur.

Ürünümüz hiç bir katkı maddesi içermemektedir. Doğadan alınan renk ve kokusunu korumaktadır. Renk ve koku çeşitli fiziksel etkenlere göre değişmektedir. Bitkinin yetiştiği toprağın özellikleri, yetiştiği ortamın iklim şartları, bitkinin toplama zamanı, kurutulma şartları ürünün renk, tat ve kokusunu etkilemektedir. Ürünlerimizde yapay koku, tat ve renklendirici maddeler kullanmamaktayız. Bu sebeple ürünlerimizde standart bir koku, tat ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden farklı olabilir. Ürünlerimizin saflığı ve doğallığı firmamız güvencesindedir.

MARANKİ BİTKİ ÇAYI NASIL HAZIRLANIR?
Ağzı kapaklı demlikte kaynamış suyun içine; bir çay bardağı için, bir çay kaşığı oranında ve/veya bir tutam üründen atılır. Buharın çıkmaması sağlanarak ortalama 10 dk. demlemeye bırakılır. Süzülerek şekerli - şekersiz sıcak veya soğuk içilebilir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yeşilçay Karışımlı Bitki Çayı 175 GR Yeşilçay Karışımlı Bitki Çayı 175 GR,Form Ürünleri,, Helal Sertifikası Ve %100 Doğallığıyla marankialisveris.com da 8911413244
Yeşilçay Karışımlı Bitki Çayı 175 GR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.