Hoş Geldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışveriş
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca Üye olabilirsiniz

Kimyon Tozu 100 Gr

Kategori
Marka
Fiyat
113,58 TL + KDV
114,72 TL
114,72 TL'den başlayan taksit seçenekleriyle
Aynı gün kargo
İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtilerek besin destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil bitkisel besin destek ürünüdür.

Sofranın Sihri; Maranki Baharatları…

Baharat; çeşitli bitkilerin tohum, çekirdek, meyve, çiçek, kabuk, kök, yaprak gibi kısımlarının bütün halde ve/veya parçalanması, kurutulması, öğütülmesi ile elde edilen; gıdalara renk, tat, koku ve lezzet verici olarak katılan doğal bileşikler veya bunların karışımıdır. Baharatlar,gıdalaraaz miktarda katılmalarına rağmen, aroma ve lezzet değişiminde önemli rol oynamaktadır.
Hindistan’a Hintliler, Hindistan demiyor. Kendi dillerinde ülkelerinin resmi adı Bharat. Hindu kutsal metinlerine dayanan Sankskritçe bir isimdir. Bir zamanların en kıymetli ticaret mallarından olan baharat da çoğunlukla bu ülkeden geldiği için, bu lezzet kaynakları ‘baharat’ adıyla tanımlanmış olabilir.Bahar Arapça’ da koku anlamına gelir. Baharat ise çoğuludur yani kokular demektir.Türkçe’ de yeniden çoğul yapılarak "baharatlar” olarak yerleşmiştir. Aroma sözcüğü ise Yunanlıların baharat için kullandığı eski bir sözcüktür.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kimyon Tozu 100 Gr Kimyon Tozu 100 Gr,Baharatlar,, Helal Sertifikası Ve %100 Doğallığıyla marankialisveris.com da 864043
Kimyon Tozu 100 Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.