Hoş Geldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışveriş
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca Üye olabilirsiniz

Maranki Nar çekirdeği Özlü Peeling-Bakım Kremi 150 Gr

Marka
Fiyat
387,50 TL + KDV
465,00 TL
372,00 TL
372,00 TL'den başlayan taksit seçenekleriyle
Aynı gün kargo
İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtilerek besin destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil bitkisel besin destek ürünüdür.

MARANKİ BİTKİ ÖZLÜ PEELİNG

Sağlıklı bir cilt kendini her ay yeniler ve ölü hücreleri atar. Ancak bazı ciltlerde makyaj, yağ ve ter salgıları gibi nedenlerle kirler cilde yerleşerek gözenekleri tıkar. Bunun sonucunda cildin yenilenme süreci yavaşlar, ciltte siyah nokta, sivilce oluşumu artar, ton farkı ve yağlı bir görünüm oluşur.

MARANKİ Bitki Özlü Peeling içerdiği Nar Çekirdeği tanecikleri ile cildinize tahriş etmeden temizler. Nar Çekirdeği, Kuşburnu ve Badem Yağları ile de bakımını sağlar.


Sentetik Soyucu, Parfüm, Koruyucu, Boya, Sentetik Madde İçermez!

150ml’dir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Maranki Nar çekirdeği Özlü Peeling-Bakım Kremi 150 Gr Maranki Nar çekirdeği Özlü Peeling-Bakım Kremi 150 Gr,Kişisel Bakım Ürünleri,, Helal Sertifikası Ve %100 Doğallığıyla marankialisveris.com da ADJPTW48
Maranki Nar çekirdeği Özlü Peeling-Bakım Kremi 150 Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.